Центар за издаваштво и информисање Правног факултета


Вести


Светосавски дани на Правном факултету - 12/01/2016

Поштоване колегинице и колеге,

plakatЧаст нам је да Вам се обратимо и позовемо да посетите 8. сајам правне књигекоји ће се и ове године одржати на Правном факултету Универзитета у Београду од 24. до 29. јануара 2016.године.

У оквиру прославе Светосавских дана, Правни факултет ће и ове године, сваког радног дана од 10 до 17.00 часова, постати место где се истовремено сажимају различите правне вредности и садржаји, што овом сајму даје печат значајног културног догађаја.

Током трајања ове манифестације,у намери да допринесемо развоју образовања и проширимо круг читалачке публике, осим сајма правне књиге и промоције појединих дела издавача, организујемо јубиларно такмичење студената у беседништву, свечану академију поводом доделе диплома студентима који су завршили факултет,скупштину Алумни удруженја правника, презентацију факултета будућим бруцошима, а прилика је да се осим екстерне јавности и студенти свих година Факултета упознају с најширом правном литературом. 

Посебно нам је задовољство, да вас овим путем позовемо да се у уторак 26.01.2016.године у 17.00 часова окупимо у конференцијској сали Факултета и присуствујемо промоцији Зборника “Научно наслеђе Радомира Д. Лукића“, радова преко тридесет академика, професора и научних радника, О Зборнику ће говорити Академик Данило Баста и декан проф. др Сима Аврамовић.

ВАМА И ВАШИМ САРАДНИЦИМА СРЕЋАН БОЖИЋ И НОВА ГОДИНА!

У очекивању Вашег доласка , с поштовањем

                             Проф. др  Драган Митровић

Управник Центра за издаваштво и информисање


 
Радно време интернет књижаре током новогодишњих празника 26/12/2018   
Светосавски дани на Правном факултету 12/01/2016